Το Πέρασμα

Ποιο είναι το πέρασμα που καλείσαι να πραγματώσεις;
Είναι το πέρασμα από την πραγματικότητα στη χώρα της Φαντασίας ή ίσως το ανάποδο;
Είναι από την τυφλότητα στον κόσμο της όρασης και του ‘βλέπειν’;

Το πέρασμα το βιώνουμε κάθε φορά που κάνουμε μια μετάβαση από μια φάση ζωής σε μια άλλη και κάθε φορά που πραγματώνουμε σημαντικές για εμάς αλλαγές. Κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να αφήσουμε όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω και περιλαμβάνουν μαθημένους τρόπους συμπεριφοράς, μοτίβα και εθισμούς σε παλιούς τρόπους σκέψης και δράσης. Σύμφωνα με σύγχρονες μελέτες, κάθε 7 χρόνια ανανεώνονται όλα τα κύτταρα του οργανισμού μας και αυτό τεκμηριώνει το κρυμμένο δυναμικό ανανέωσης που ενυπάρχει στον καθένα από εμάς.

Δουλεύοντας με τη φαντασία μας και φτιάχνοντας εικόνες θα έχουμε τη δυνατότητα να σχηματοποιήσουμε αυτό που είναι ασυνείδητο και μη ορατό για τον συνειδητό εαυτό μας. Θα δουλέψουμε με ιστορίες, μύθους και τις εικαστικές τέχνες. Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε στο βιωματικό σεμινάριο δραματοθεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης που θα γίνει την Κυριακή 2 Ιουνίου, 2013 με διάρκεια 4 ώρες (ώρες: 10.30 – 14.30).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες χωρίς απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία σε ομάδες/σεμινάρια.
Η ομάδα είναι εισαγωγική στις μεθόδους δουλειάς και οι συντονιστές θα χρησιμοποιήσουν εργαλεία και τεχνικές που προέρχονται από τις τέχνες, τη δραματοθεραπεία, τον χορό και την πρακτική Gestalt. Παρακαλούμε να έρθετε με άνετα ρούχα καθώς θα δουλέψουμε και με σωματική κίνηση.

Αφροδίτη Φουτρή
Δραματοθεραπεύτρια, Κοινωνιολόγος
τηλ. 697 38 26 821
e-mail: afroditifoutri@dramatherapist.gr

Ημερομηνία και Ώρα
Κυριακή 2 Ιουνίου 2013
10.30—14.30